valborg

idag är jag bara hemma, rättså skönt. Var precis och kollade till hästarna så de överlevde raketerna, haha. Imorgon åker jag, karin, ellen, alma o mamma på hästak hingstvisning, riktigt kul då hingsten vi betäckte med är med. spännande! Efter det ska jag åka och rida gappa, äntligen!!

Debut nationell 120 hoppning

tog tillbaka rätt mycket för att vara på den säkra sidan på de maxade räckena.
Jätte fin Athena ♥

Bra födelsedag

Åtta fel i debuten nationell 120 hoppning, kan inte annat än att vara helnöjd med våran insats!! Både nedslagen var hennes fel, slarvig. Men imorgon rider jag ut och sen får hon vila i två dagar sen ska jag bara ta det lugnt med henne och Gappa skulle ha kommit hem idag men kommer nästa vecka ist, KUL :) har faktiskt saknat henne, speciellt den här fightern som kommer fram inne på hoppbanan! <3 nu ska jag sova och vill säga ett stort tack till möller, ni är helt fantastiska!

Resultat

Fick fyra fel i första o hon var så himla fin!! Grym häst och i lagklassen petade vi ett och hon var ganska seg men annars var de bra :) imorgon är de debut i nationell 120, wish me good luck!

Västervik sista omgången=final

Höll lektion idag o de var super duktiga, de rider så himla fint o mjukt! Longerade AT i pessoaselen eftersom att de är rätt tufft i helgen o hon behöver ta det lite lungt idag o joggas. Gick ut en sväng med BC med. Allt är packat och kl halv sex åker vid mot donken för att hämta anette o sedan vidare till västervik jag hoppar 120 i framhoppningsklassen och i lagklassen. Ska spänna bågen HELA banan och rida lika bra som hos julia! Gapa debuterar 120 imorgon, lycka till och var duktig nu gapa, som du brukar vara! För de mesta... Pappa köpte två redbull som jag ska ladda upp med emellan klassern, gott Godnatt nu står klockan på halv fem<3333

Galna hästar

Red ut i skogen med alma o ellen och herregud vad de var taggade, AT skötte sig till ricky (ellens vita busiga Bponny) började stegra o galoppera på stället så gjorde AT likadant men stegrade desto mer o kag belv riktigt arg på henne, hatar när de gör så!! Hjälpte ellen med hennes svåra ponny som hon rider jätte bra men när han inte får takta i skritten och dra iväg så blir han så himla sur så red bakom henne och hjälpte henne, när hon gör halt flyttar han ut baken och står på stället o hoppar så jag sa sparka till allt vad du har med skänkeln så att han lyssnar o så ställer han sig men ellen o sitt tålamod så gick de bättre o bättre, hon fick sedan hoppa av så red jag honom på marken (gick brevid) och då är han jätte mjuk o fin när jag gick brevid men vill gärna krypa ihop men sen fick ellen hoppa upp igen o skritta honom o mjuk göra honom på vägen fram o tillbaka och ellen satte honom på plats och red honom så himla bra, ricky behövde verkligen de så imorgon ska jag hålla lektion för henne i paddocken men cavaletti o lite små hinder med två kryss eller nått. Vi hörs

aktiv dag

Kom hem från skolan, sprang jääääätte mycket i skolan idag, de ni. Hurtbulle som man är. Slängde i mig lite käk ut och fixa stallet snabbt som attans och packa o in med hästen i transporten, och jisses vad bra det fick, aldrig gått så bra och vad bra hjälp jag fick och massor med tips!! tränarde på uppvärmningen med mycket tempoväxlingar och halter osv, gick jätte bra! hoppade fram och tränade på att spänna bågen att ha mycket tryck i galoppen och ta tillbaka lite mer innan hinder och lägga till skänkel så hon får ett bättre språng över hindren och mer kraft i hela språnget och det gjorde så jag dunkade ner på halsen några gånger ;) shit vad hästen kan hoppa, amazing! Bästa hoppträningen i hela mitt liv, kan ju inte annat än att avguda julia, så himla duktig och ser allting som man behöver träna på osv, asbra verkligen!
hoppade BC efter och han var också jätte fin.
Fina hästar om inte annat!

Uteritt

Red ut igår och jennie visade en ridväg runt sjöarna och jag tyckte det lät jätte lustigt då jag inte visste att de fanns sjöar i närheten ens? Men nu vet jag ;) AT var jätte fin iaf och idag hopptränar jag för julia med henne och med BC för william :)

Fullt ös

Red ut i skogen igår och det gick jätte bra, hittade någon ny stig och var två kilometer inne på stigen då vi hör ett rejällt muller, ellen får panik och galopperar hem, likaså alma. Jag försökte trava och prata lugnt med AT då hon vart stressad, efter lite prat med de ungarna framför och försöka lugna ner dom var ju inte de lättaste precis, men vi galopperade i spöregn, hagel och åska sex kilometer hem, skrittade av i stallet haha. Alla hästarna behövde galoppera av sig! Idag ska jag och mamma rida ut till götevi. Och imorgon åker jag och rider privatlektion för julia.

Julia och Athena MH 22/4

Tja Matilda här, en  stolt kompis till Julia! Kolla gärna in min och en kompis blogg på www.baananeripjamass.blogg.se ! Ha det bra! :)

underbara folk

blir så glad av sånna här kommentarer som gör allt mycket lättare, tack karin! ♥
på facebook: Fy för folk som är så elaka! Tyvärr är det så här i den här sporten... Hästfolk vet och kan allt och har synpunkter på det mesta. Jullan, du är duktig, modig och har en enorm känsla. Svackor har ALLA i den här sporten. Kom igen, du är superbra på det du gör! Kram Karin

på bloggen: Jullan, du är så himla duktig tro inget annat! Jättetråkigt att läsa att folk pratar... Men tyvärr, så är det för alla i den här sporten. Sen går det upp o ner i resultatlistan... Kolla bara på världseliten! Huvudsaken är att man biter ihop o kommer igen. Det vet jag att du kan! Ta med de språng som kändes bra glöm resten. Nu blickar vi framåt, tränar vidare o taggar nya tävlingar, du är bäst:) kram Karin R


Hela dagen har jag umgåtts med karin, ellen, alma o mamma. Har hållt lektion och varit på charlies och inhandlat en massa, bla ridstövlar, stigbyglar och tävlingskorta mm. Promenad med AT och en dryg kalle som har haft sadel och skydd på sig för första gången med spänd/hård sadelgjord och bryr sig inte och blir ett i sommar? de ska börjas i tid! Nu ska jag sova för att ladda om till skola, wiho..Skit dag

Åhh, orkar inte. De gör de ju inte lättare när man ska gå in i 120 och hör att man är en klump som sitter på en häst, fine, men säg det till mig istället för att gå bakom ryggen. Sorry för detta men blir less på att höra  sånt. Ramla av i omhoppningen i 110 på 11 men annars var hon jätte fin, i 120 kom vi bra på de tre första men lite stort på fyran och rev ganska rejällt på femman.  Arg på mig själv att jag inte kan rida som man ska, som alla andra? J*vla skit. Tar bloggpause tills vidare, måste vila och börja träna upp mitt självförtroende då de är på botten. Imorgon åker jag till Sharpman och inhandlar ett par shortchaps, förmodligen. Bloggar när jag vill igen, pallar inte

Oh sorry

Uppdateringen är nere då jag har varit i stallet sen kl två, imorgon rullar bilen mot eksjö kl kvart över sex<3333333 pepp azz. Haha ne men de ska bli riktigt kul med första utomhustävlingen :) Julia ringde och berättade att Gapa hade varit jätte fin och dubbelnollat 110 och kommit på tionde placering av 99 starter, de ni. De är inte illa!! Imorgon efter tävlingen åker jag till ellinor o sover där, mysigt.

FRÅGESTUND

har lite bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så tänkte köra på en frågestund. Fråga vad som helst, vad ni vill läsa om, information om mina hästar, mig, min familj. haha allting! Gogogo!

2012-04-19

Haha smart som jag är så hann jag inte ladda in filmen i datorn för mamma åkte iväg och jobbade natt och pappa sitter ner i sin ifåne och spelar bilspel, åhh. Orkar inte gå ut och ta en diskussion med honom heller, har en känsla av att han kommer vinna den iaf.. Hade prov sista lektionen och det tog fem minuter för alla men det kändes riktigt bra måste jag säga, det tog alla fem min då det var rätt så lätt, kanske därför det kändes bra? ;)

Red världens bästa Athena MH i ridhuset och hon var så j*kla fin! Herregud vad vi har utvecklats tillsammans, bara under två månader har det hänt massor, sinnes! Tog stöd på bettet hela tiden och var som ett gummiband hela hon, bästa ridpasset på länge tror jag!! älskade häst ♥

Resultat från

Hoppträningen får ni läsa om imorgon lite mer utförligt, han var jätte fin men finns kvar att han trycker mot högerskänkeln men betydligt mycke bättre! Fina bc <3 AT glömde jag kom jag på nu, f*n. Har så himla Mycket i huvet nu så vet knappt vad jag håller på med, prov hit o dit hästar hit o dit tävlingar hit o dit osv, det är en hel del att hålls reda på men i helgen ska jag rensa skallen genom att åka iväg på årets första utomhus tävling. ÄNTLIGEN!!!!! nu säger jag godnatt världen och laddar inför ett stort so prov imorgon, kan rätt mycket så det ska gå bra.

Bacardi <3

sitter och pluggar med lite och ska snart ut och släppa in AT och poppis och sedan longera AT då hon måste ha en vilodag i veckan. Hoppar Bacardi ikväll somsagt. De som inte vet vem det är:
Bacardi är en valack runt 170 cm hög efter Artist. 17 år och har tävlat upp till 140/145. Ägaren Jennie Kindberg har honom i stallet här hemma på gården och har haft honom i 4 år men har varit skadad till och från men är nu igång. Tre trevliga gångarter och är väldigt mjuk i sidorna och gör de han ska. Förra gången jag red honom tröck han väldigt mycket undan för höger skänkel och gav några sparkar. Men jätte trevlig att rida!

debut för hoppträning ute iår!

Kom precis in från stallet, var och hoppa idag. Gick riktigt bra faktiskt, AT var mjuk och fin, lyssnade bra för hjälperna och var avspänd. Hoppade fram på en volt med två räcken, gick sedan över på en distans på 4 galoppsprång, lite kortare. Sedan till en tre-kombination med räcke ett galoppsprång-oxer 2 galoppsprång-räcke. sedan bana två gånger. AT var jätte fin och fick tänka mycket framåt och mer tryck i galoppen (hemma har hon för mycket tryck, hon skiftar ju mycket på vart man är, vilket humör hon är på och underlag osv) och ha lite trepunktsists (lätt i sitsen fast ändå ha kontakt med sadeln). Ta halvhalt innan och inte släppa iväg henne utan vänta ut henne. Det gick super bra och hoppade bana på 110-120 i slutet och ett räcke på 130 (uthoppet på trekombinationen i början av lektionen). Julia var jätte bra att träna för, hon tog hela tiden fra, det positiva. Jätte kul!
Vill ni ha film? :)

favoritbloggar

bloggar jag läser varje dag
Kristina Warg
Agnes & Julia Johansson
Sara Ussing
Isabella Nilsson
Zara Knutson
Johanna Grant
Cornelia Rylen

tävlingar framöver

v.16 - eksjö lördag, 110,120
v.17 - västervik lördag,söndag 110, 120, 120 (sön)
v.18 - återkommer, vet att jag skulle tävla iaf
lite koll framöver ;)

Live my life

Skulle egentligen tagit ledigt för att åka till um idag, men sket i det. Larry kiropraktor kollade igenom mig idag, och jag var riktigt sne i höften och det knackade som tusan i ryggen, haha. Men nu knackar det inte ens när jag sträcker på mig som det gjort förut. Red AT en sväng i skogen med jennie, mamma och matilda. AT var jätte fin, hoppade upp en sväng på Z då hon strulade, käftig häst det där, men gick bra i slutet efter tålamod. Imorgon åker jag till Julia Johansson och hopptränar, måste hoppa ute innan eksjö. Men skippar hoppträningen på onsdag och hoppar fina BC då ist. Nu ska jag duscha och sätta mig och plugga, yes vad kul..

så fina!

blir precis till mig av att se denna video, att se Gappa så lycklig att vara ute på tävlingsbanorna igen, det glädjer mig massor. Julia rider henne så himla bra, de passar verkligen ihop!

I believe in us


Resultat

Ett ner i 120, hon skyggade mot en distans med tre galoppsprång och fick in fyra och klev över hindret, hoppade rakt igenom hindret, men var jätte fin på alla andra. I lagklassen red jag 110 då första inte kändes så bra då hon käftade mycket. Där hade hon ett ner, hon tog inte min halvhalt och började tveka och gick in i botten, hennes fel för om jag hade drivit på henne i svängen hade det blivit kort till nästa hinder. Jättejätte fina AT, om två veckor åker vi till västervik då finalen går i 130, hårdtrimm tills dess, galoppträna, hoppa svåra rätt höga linjer osv. Skriver mer imorgon! Idag fyller min syster 12 år och snäll som jag är tävlar jag idag. Haha. Gapa tävlar idag i åtvidaberg med julia, har inte hört något ännu men följ bloggen där ist. Nu ska jag kolla filmerna en gång till och se om jag kunde göra något bättre och vad vi kan träna mer på! HOPPADE TREKOMBINATION DESSUTOM, utan problem!

statistik

Måste bara säga tack för alla ni människor som läser min blogg, statistiken blir bara bättre och bättre för varje dag som går!
Fem saker ni förmodligen inte visste om mig
1. Jag är jätte rädd för att göra fel, i lägen där jag inte riktigt vet vad jag ska göra (gäller inte på hästryggen) blir jag jätte nervös och stressad, kan knappt prata. Sant!
2. Tävlingsmänniska
3. Älskar choklad (ska ändra på min kost nu)
4. Är hellre i stallet än festar varje helg (som de flesta i min ålder gör)
5. Jag svarar aldrig i telefonen när jag rider, hatar att bli störd. När jag rider, så rider jag punkt
6. Folkskygg, bar a lite. Har svårt för att hälsa på folk som jag inte har ögonkontakt med, då ignorerar jag hellre de som jag aldrig sett dom och går vidare.
Jag ska bli blond igen, känner mig inte hemma i brunt. BLOND ♥

täääääävling <3

Sitter nu och har precis kommit in från stallet, eller ja, har ätit och duschat och gjort de vanliga sysslorna i hemmet. Hoppade lite på AT, inte alls högt. Hade 3 galoppbommar på ena långsidan med måtten 3,0-3,25 och en cavaletti på böjt spår men fyra bommar, måtten 1,10-1,30. Och sedan tre räcken på andra långsidan med 2 galoppsprång emellan med måtten 10,25. Men tyckte det var lite väl långt så kortade till 10 meter. AT hoppade upp sig jätte fint men lite laddad emellanåt, tex när jag kom mot hindret drog hon bara och puttade in baken och sket i innerskänkeln och då bankade jag till henne och la henne på en liten volt och sen förstod hon och var något lugnare den stollen. Annars var hon jätte fin, lite käftig i uppvärmningen men inte alls i hoppningen så det var ju skönt. Alla mått har jag tagit ur övningsboken och övningar, dock kom jag på denna övningen själv.
Duschade poppis med, välbehövligt kan jag lova. Hon var sååå skitig så ni anar inte, hennes svans var brun/svart och hennes bakben var alldeles kladiga och hennes päls på halsen var lite brukaktig stog och duschade henne i 45 minuter tror jag, nu är hon jätte fin. Men svansen blev lite gul men hade vanligt schampo men ska köpa skimmelshampoo, tror det funkar bra på henne! AT duschade jag inte då jag duschade henne i tisdags och var inte skitig idag utan borstade bara lite på henne. Putsade allt osv.
Nu är allt färdigt och klockan står på halv sju för ska släppa ut AT i hagen så hon får röra på sig innan då det är långt att åka och jag ska mocka innan då vi kommer hem sent och borde nog sova nu för att orka imorgon. Vi hämtar upp Matilda vid donken och möter även Möller där! Jag kommer även uppdatera här efter klasserna, förmodligen bara om det går bra ;) jag startar nog runt 11-1. Hahah ingen koll, tar de när jag är framme ist.

chill

tävlingen börjar kl 10 imorgon, så då hinner jag mocka och fixa stallet innan tävlingen då jag vet hur det blev förra gången, även fast vi fixat allt innan så var vi hemma runt 11.. Men jag startade som nr 35 (?) i framhoppningsklassen som är en 120 två faser. Det är ju bara jag och pappa som åker så Matilda hänger med och ställer upp som hästskötare och fotograf :)
MARTINGALEN
Mycket snyggare IRL!

höst??? trodde det var vår nu

Kom hem vid 2 och då fick hästarna komma in, de stog och frös. NÄR SKA DET BLI SOMMAR?!?!??!

Ja som de flesta säkert trodde så var det Gappa jag red. Hon var så himla lugn, positiv och det kändes verkligen jätte bra. Tex förra gången jag red henne så stog hon ju på bakbenen de 5 första stegen. Så måste säga att både Anna och Julia har gjort ett kanon bra jobb med henne. I början tänkte jag bara framåt och jobbade inte med henne utan försökte få henne att tycka hon är bäst i hela världen än bara i europa då hennes självförtroende kan inte bli så mycket bättre ;) men försökte få henne så positiv som de bara gick även fast hon var det från början, sen började jag jobba lite och känna i sidorna på henne i trav och skritt. Känna gas och broms lite och se vart jag har henne, väldigt stor skillnad mellan AT och hon. Men nu är hon mer lydig för skänkeln och trycker inte lika mycket som hon gjorde förra gången. Men hon trycker ju fortfarnade lite mot skänkeln i början av ridpasset, de 10 första minuterna. Men hon kommer säkert alltid att göra det, då hon redan gjorde de hos Björn, men går säkert att jobba bort med den duktiga ryttaren hon har på ryggen nu. Men man får acceptera hästarna så som de är men det finns mycket man kan förbättra hos dom, de får inte ta överhanden som hon gjorde ett tag. Tyckte hon var jätte fin och mjuk, red bara 20 minuter ung för att bara känna hur hon var och lite vart jag har henne. Tanken är ju att Julia J ska tävla upp henne i klasserna medans jag tar hem henne ibland, 2 veckor-1 månad och sedan tillbaka till henne. Men hon ska tävlas upp i klasserna, dit hon klarar höjderna med Julia J först innan hon kommer hem på heltid. Men det är ju ett tag kvar :) fina Gappa!


Åkte sedan vidare till Sharpman, skulle kolla på ridstövlar och hittade inga som dög för min smak direkt och jag vill köpa ett par som känns bra och är bekväma. Men tillslut hittade jag ett par DeNiroBoot, de skickade hem och skulle komma ganska snart då jag special beställde då mina vader inte är som alla andra.. blev dom här om man bortser från lacket, de var lite billigare med, 1500tror jag (?)
Sen fick jag med mig hem en enkel vanlig martingal då jag hatar att ha för mycket prylar på hästen, tex förbygel? varför ska jag ha det för? AT sadel som har en tendens att åka fram. Men Gappa's sadel/sadlar hon har ligger rätt stilla men åkte bak förut, nu vet jag inte hur det är då hon har musklat sig så fint.
Men nu ska jag komma till saken att det blev en HG martingal med resår och något som gör att det inte åker isär. Ni ska få se bild när hon har den på sig sen ikväll när jag rider och har gjort färdigt mitt teknikprov som jag fick göra hemma.
Ungefär såhär såg den ut men något som höll ihop den där uppe.

lycklig

Red ut med AT idag och hon var suuuper het. haha, hoppade som en tok och ville galoppera fortfortfort! galopperade väldigt mycket för att få ut all energi så efter en låååång galoppsväng i skogen var hon rätt svettig, sötnosen.
Vet ni vad jag ska göra imorgon på förmiddagen? någon som kan gissa på vem jag äntligen ska få rida? ;) var ett bra tag sedan nu, idag hade hon varit jätte duktig och hoppat 130 tre kombination!
'
'
'
'
v

Fantastiska häst!!

Sitter och ler åt hur fin AT är, i örebro var öronen spetsade framåt hela tiden och hon letade hinder överallt. Hon är bäst! Fast hon var lite spänd där inne de syntes, hemma där hon vet att hon är "trygg" flyger svansen upp när hon är avspänd men på tävling, speciellt i 110 så spänner hon ryggen lite på banan men i andra klassen där de blir lite högre tex i 120 så hoppar hon upp sig mer och är avslappnad så jag tror att det kommer när hon får mer rutin på nya anläggningar! Måste bara säga att jag har grymt ont i mitt (höger) nyckelben ut till axeln, jag kan inte ta i, när jag skulle slänga upp sadeln på norton igår så gick de inte att få upp den högre än vid mitten av magen så jag var tvungen att be mamma och han är ju bara 172(?) i mankhöjd så de borde ju inte vara några problem, måste säga till mamma o fråga om det är farligt som jag frågar i varannan fråga, haha. Ne nu ska jag bortsta tänderna i tio minuter så tandläkarn blir lycklig!

Athena MH <3

Red Norton i skogen innan hoppträningen, antingen skulle han galoppera jätte fort eller vända hemåt, haha glad att bli riden efter 2-3 månaders vila. Han var jätte fin men är fortfarande öm, men inget som skadar då jag rider på långa tyglar. AT var fin på hoppträningen, lite stel och tog inte stödet riktigt i uppvärmningen. I hoppningen var hon jääätte fin, tränade på att jag skulle hålla ihop mina händer för de åker isär och då tar hon inte förhållningarna för femöre, men gick mycket bättre sen, är lite trutig. Så får väl sätta på den där förbannade martingalen.. haha, hatar att ha det, men det är nog bra för AT, fredrik tyckte jag skulle testa att ha det då det ramar in henne mer och hon tar bettet på ett helt annat sätt, vi får se. Ska testa att rida med det imorgon så får jag helt enkelt se om jag har det på söndag då det är andra omgången i div I i örebro.
Fina AT som hoppar upp sig så fint och skjuter ryttarn ur sadeln så hon dunkar ner huvet, haha.
Vet inte varför det är så dålig kvalite då det är filmat i hd????
Nu ska jag sova då jag ska vara i motala imorgon kl 9, tandläkaren.. vet inte om tandställningen åker på, vem vet

sorry

förlåt för jätte dålig uppdatering, men vänner och hästar går före.. Gör en sammanfattning ist.


Lördag- vaknade och hoppade in i duschen och fixade mig för att åka och shoppa, fick med mig 2 bh, ett par jeans, 2 tröjer och sen var det något mer. När jag kom hem gick jag upp till stallet och fixade då ellinor och humle kom, vi packade upp allting och gick ut till ridhuset och red. AT var verkligen suuuuuper fin. Jätte stadig i både galoppen och traven, ska se till att mamma filmar någon gång för j*klar vad fin hon har blivit på sistone! gick in till farmor&farfar och åt sen. Sen chillade vi resten av kvällen.

Söndag- gick upp och fodrade hästarna vid 7, gick in och la oss till 8 ungefär. Vid halv 10 började hoppträningen för Fredrik spetz, hela uppvärmningen fick vi rida utan stigbyglar. AT var väldigt fin i traven men i galoppen har hon så mycket tryck så vi tränade mycket på långsam galopp med låg form och lite längre tyglar, gick jätte bra efter lite tragglandes. Även i hoppningen var hon väldigt het så tränade där att jag skulle vara lite ''kall'' och vänta på henne och vara långsammare i överlivet och med handen och släppa skänkeln lite mer, hon var jätte fin sista banan! Jag skämde ut mig med.. jag sa till honom: ''när hon blir het blir jag också det'' . Då fick vi ett gott skratt hahha, piiiinsamt när jag skulle säga att jag drev på henne när hon blir het, men han fattade ;) Åkte sen till Rhedin på kvällen och åt pizza, jag och ellinor tog en långpromenad och skulle träffa lite folk, vet inte vart vi hamnade riktigt?!

Måndag- fick vi sovmorgon till 8 ungefär, för vid 9 skulle vi åka med Zahara och prinsen till en clear round-hoppning, gick bra för de både. Gappa var också med, julia red henne lika bra som vanligt. Och de nollade 110 lekande lätt, agnes filmade så det kommer kanske upp på deras blogg sen.
Idag ska norton sätttas igång efter hans vila så rider ut i skogen på honom en sväng och efter det tar jag AT och galopperar av i skogen.
tack för de här dagarna ellinor ♥

Kdiudki

Ellinor har varit här sen i lördags, humle sköter sig jätte bra. Hopptränade idag och de gick jätte bra, men berättar mer när jag har tid, godnatt!

tur man har ridhus

det räddar många ridpass. Värmde upp AT som vanligt sen började jag rida i väldigt samlad trav på en liten  8-volt och likadant i galoppen med galoppombyten och sedan förvändgalopp och hon var superfin, jobbade jätte hårt i 45 minuter, fina AT! Imorgon vid lunch kommer ellinor ♥

bättre sent än aldrig

1,2,3,4a4b= perfekt (stog emot lite efter 1 så därför jag red ''tufft'' där efter)
5= stoppar upp lite men perfekt avsprångspunkt.
6=flöt ut lite innan pga av vägen efter då man var tvungen att hålla mycket vänster så hoppade lite snett där över.
7= jätte bra
8a,8b= kunde tagit tillbaka lite däremellan, gick lite för fort men hon var snabb upp på uthoppet.
9= kom lite nära men hoppade upp sig fint som vanligt.
10= perfekt

Äckel väder

Trodde de var vår? Släppte in hästarna för för en timme sen ung, lider med emma och bonnie som tävlar i kinda idag och de är utomhus dessutom.. Hoppas de går bra för dom iaf! :) ska rida i ridhuset en sväng men innan det ska jag hjälpa min kusin som ska rida ronja, vi ses senare :)

Äckel väder

Trodde de var vår? Släppte in hästarna för för en timme sen ung, lider med emma och bonnie som tävlar i kinda idag och de är utomhus dessutom.. Hoppas de går bra för dom iaf! :) ska rida i ridhuset en sväng men innan det ska jag hjälpa min kusin som ska rida ronja, vi ses senare :)

söta syskon


hoppträningen

gick super bra AT är verkligen i toppform nu, kan inte bli bättre. Eller jo det kan de men inte just nu. Hoppade en enkel liten bana med fyra hinder på långsidan med ett kort galoppsprång i varje och ett krys snett igenom, 2 kobination med 2 galoppsprång och ett räcke på andra långsidan. AT var avspänd och hoppade väldigt fint genom kroppen! Ska försöka rida ut alla dagar utan lördag nu för hon behöver galoppera av sig, knäppa polle.

tråkigt inlägg

Igår hälsade jag på gapa, mamma tog bort stygnen och pratade lite. Longerade bara AT igår och idag red jag i paddocken. Nu ska jag ut och natta hästarna och sedan in och sätta på en film innan läggdags. vi hörs,hejs
thaaaaailand♥

Sitter i

Skolan men hade sista inställd och väntar nu på mamma och pappa för ska ha utvecklingsamtal, sen kommer jag rida AT ute i skogen så hon får strecka ut lite på benen då hon stog i transport mycket igår. På torsdag kommer mina kusiner och åker hem lördag och då kommer ELLIIIINOOOR och hennea häst humle hit :D åker sedan hem På måndg och sen på söndagen är de ju hoppträning för fredrik, och då ska han skriva på praolappen vart den nu är :s kan helgen bli bättre???? Osen påsklov på det!!

Låååång dag

Kom hem NU men vad gör det när AT har varit så himla fin och går in och nollar. Aldrig varit där förut, mycket att stå i transport, skynken och stor läktare och ridhus och bryr sig inte ens? Så grym är hon, men nu ville hon in i sin box, sötmulen <3 Julia&AthenaMH=noll fel Hedda&BartenderBB=åtta fel Alexandra&Wipper=noll fel Iza&Warina=fyra fel = 3:e plats, bra jobbat tjejer!

Hann inte..

...uppdatera igår kväll men AT var fin, något stark då hon inte har hoppat på 1,5 vecka. Nu ska jag ut och putsa och packa. Duschade AT igår så de slipper jag göra idag! Hoppar bara lagklassen då min hals inte vill sammarbeta, har väldigt svårt och andas och kikhosta så de bara sjunger om de!! Vi hörs, kram

RSS 2.0