jag lever

Jag tycker fortfarande att det är jätte jobbigt det här med Gapa osv, försöker intala mig att det här var de bästa med det är svårt. Min jul har varit jättebra, fick massor hästsaker ink ett par chaps, långa så man slipper frysa, guld värt. 500 kr, systemkamera med tillbehör så nu blir de roligare att läsa om mina tävlingsresultat med bilder och filmat i hd :) Ska rida Athena nu på förmiddagen och sen ska jag åka och sola efter lunch och sen träffa en vän!

<3

Gappa åkte igår, jag tyckte inte de var så jobbigt när de skrev på och lastade in osv. Men när de åkte iväg, med ''MIN'' häst i transporten bröt jag ihop totalt, klarade verkligen inte de. Så mycket har jag inte gråtit för någon i hela mitt liv, och nu var de ''bara'' ägar byte. Jag vet att det här är de rätta, men jag kommer ångra mig. För denna häst är otrolig. Hon har lärt mig så mycket, allt vi har gått igenom skulle inte ens få plats att skriva i tusen böcker på 500 sidor. Har legat och gråtit till alla videosar på oss i natt, har inte kunnat sova någonting. Åkte till skolan kl 10 och dagen har varit kass, har inte kunnat tänka på något annat..
 
Tårarna går inte att hålla inne, världens bästa häst!!
 
  
 
http://www.youtube.com/watch?v=vJbwtku2i-Y&list=UUw3HBG481bRv69ozmAI2quw&index=4

GAPPAS SISTA NATT PÅ LJUNGBY

Idag kommer de bli Gappas sista natt på ljungby, väldigt jobbigt. Vi tog hem Gappa från Julia och la ut henne på annons, 7 åring kvalad 140, 20 000. Typ så. Efter att annonsen varit ute i fem minuter hade mamma säkert tio missade samtal. På hela dagen var de 40, 50 stycken som ringde ringde och ringde. Vissa ville köpa och sälja om några månader för och känna pengar, men i torsdags kom det en jätte bra tjej från huskvarna som heter Pernilla Sandén som var jätte intresserad. Hon har tävlat upp till 140 och rider och tävlar andras hästar och har inte någon egen häst (passar Gappa perfekt). Gappa och Pernilla passade jätte bra ihop och hon var väldigt lik Julia i tänket och ridstilen. Hon bestämde sig direkt att hon ville ha henne och hon kommer och hämtar henne imorgon på kvällen. Och hon kommer behålla Gappa och om hon inte funkar i ridningen så har hon ett väldigt högt avelsvärde. Detta känns väldigt tungt samtidigt som det känns så himla bra att hon får ett jätte bra hem. Det jobbigaste är nog att jag aldrig mer kommer ha en sån här bra häst, hon är en på tusen! Hennes hoppteknik, smidighet och fantastiska inställning till att hoppa. Jag hade alltid ett leende när jag hoppade Gappa, hon gav mig en sån himla underbar känsla. Men vi har gjort allt med henne, idag är det sista dagen hon är min. Älskade häst. Vi fick komma och hälsa på när vi ville och det känns jätte skönt, att veta att hon har de bra. 
 
Och jag vill tacka Julia Johansson för allt jobb hon har lagt ner, tagit henne från 90 cm till 130 på bara några få månader och sedan ha kvalat henne till 140! Helt sjukt, vilken insats! Julia och hennes familj har verkligen lagt ner hela sin själ för att allt ska funka med Gappa. Känns så himla bra att ha Julia som alltid hittar en lösning och hjälper till, guld värt!! tack tack tack, du är bäst julia!! <3 
 
 
¨

GAPPA TILL SALU

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=679891&inriktning=7&typ=5

Cha cha bloggen

Elliidellii här... nejmen hjälper bara en seg korv att uppdatera sin blogg... Vad ska jag skriva ?? Heter iallafall Ellinor Höög & vetinte hur jag och julia börja känna varandra egentligen tror hon la till mig på Facebook men helt ärligt kommer jag inte ihåg. Vi har iallafall samma intresse hästar dock har jag inte ridit alls mycket på den senaste då jag gått in i en svacka & tappat intresset lite så min syster & mamma rider min häst så länge men har bestämmt mig för att ta tag i mitt liv nu och börja rida riktigt seriöst men de är först efter lucia/jul då jag är med i Motalas lucia tåg o har uppträdanden varje dag från i onsdags- nästa fredag... Sen ett den 16 & ett den 21 kommer säkert nåt mer också ... Jag vill bara hälsa att jag saknar julia jätte mycket s skulle gärna vilja träffa henne på jullovet. 

vår d-ponny, till salu

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=677259

RSS 2.0