FILMEN FRÅN IDAG

 

Denna häst alltså

Andra tävlingen detta år och andra vinsten!!! Vilket par vi blivit, älskade studsboll<3


fin hästapolle

Hoppade Gappa igår och hon var helt fantastisk, vilken känsla hon för över!! helt sjukt vad denna häst kan hoppa, amazing och hon var minst lika fin idag. Imorgon åker jag och hoppar 110 i åby med henne:) Nu väntar jag på emelie som dyker upp vilken sekund som helst, vi ska åka och kolla på joel och axel när dom spelar match o flöta med pizza, alltid lika gott;)
 

torsdag

idag har jag gjort tre prov plus en bildanalys. stolt!:)
Sitter just nu och funderar på vad jag ska göra, klippa gräset/springa?? det återstår att se..
ha de bra/j
 

hopptränat

Athena var superfin verkligen. Framridning var hon jätte fin på och på hinder också. Kom en gång på en oxer när vi hoppade bara och vi låg rätt och jag kan inte direkt påstå att jag gjorde något fel men hon fick med sig frambommen men sen blev hon jätte rädd om sig och hoppade upp sig kanon bra!! Imorgon hoppar jag Gappa:D
 
nu ska jag sova och försöka coola ner mig själv lite, ska till tandläkaren imorgon och operera..
 
nu ska jag somna med ett leende på läpparna. godnatt:)
 

jag lever

livet rullar på och mår skit bra:) Gappa fuknar fantastiskt bra i ridningen. Athena också men hon fick fram sitt ''sämsta'' temperament igår och levde rövare ett tag, haha. Kom hem nyss och ska ut och rida Gapa innan equiterapeuten kollar på henne sen efter det rider jag Athena.
 

Snart fredag<3

Kan väl passa på att blogga medans jag väntar möte med rektorn klockan tre. Igår hopptränade jag på gappa, hon var på hugget fast på ett positivt sätt:) hoppade allt jätte fint. Rider sedan mot en oxer och vi ligger helt perfekt och hon hoppar jätte bra, men ett galoppsprång efter vi landat så snubblar hon och går omkull men jag rullade undan så fick henne inte över mig eller något:) när vi skulle fånga henne så tog hon ett hinder för att ha lite roligt när hon ändå var lös;) men hon var jättefin:) bara otur de som hände.


Fullspäckad dag

Hade löshoppning direkt när jag kom hem
Från skolan tills kvällen. Alla hästar var jättefina. Åkte och handla lite inför friidrottsdagen imorgon, imorgon ska jag ta medalj i spjut, efter nio års väntan på medalj så tycker jag att jag är värd det och att de är dags, eller?;) red gapa nu precis i ridhuset och krävde inget utav henne utan krävde bara lite saker som hon måste lyda, svänga, framåt, bakåt osv. I slutet jobbade jag henne i låg form i alla gångarter.

Tandläkaren var ju här i fredags (maxim) och tog bla gapa och athena. G hade foderfickor som hon hade ont av så när han tog den fodret så blödde hon massor med han slippade till de så att det inte kan komma in foder där igen, annars var hon bara lite vass och AT var bara vass:) gapa märkte jag skillnad på för hon slog inte med huvet som hon kan göra ibland och hon äter upp sin mat myclet fortare. Ibland när de stått inne och ätit så har alla ätit upp utan Gappa för hon står fortfarande och äter och det har säkert berot på tänderna att hon har haft lite ont. Men nu är hon helt hundra, mår jätte bra:)


Söndag

Bägge hästarna fick vila idag, har stort biologi prov imorgon. Yes, that suck!!


don't give up on something that makes you happy


stallet

ut och rida, bägge hästarna står på tur. Athena rids på fältet och Gapa rids på banan. Vi hörs:)

Hoppträning

Hon var verkligen superfin idag, lydig och allert framåt. Hoppade super och gramanen gick jätte bra och hon är så rolig och rida när hon är som hon var idag. Skit rolig verkligen:)


ikväll

hoppträning med athena, ska bli riktigt kul faktiskt!! tänkte dra mig ut vid fem och fixa stallet och ta in mina hopphästar, tar in dom lite tidigare nu för det är faktiskt lite kallare nu och blir mörkare snabbare. Mamma strök mig till vetlanda då det är ett rätt mörkt och avlångt ridhus där, åker till åby där är det superbra tycker jag! speciellt hoppbanan, där finns det inget att klaga på:)
 
mongon*10
 

fullt upp i skolan, hinner inte med bloggen riktigt

det rullar på, athena har vilat efter helgens insats som hon blev lite matt i huvet av alla intryck. Imorgon ska jag hoppträna, på graman ( på de låga hindren ), blir spännande. Gappa kom hem igår också och vi är nu anmälda till vetlanda och ska hoppa 110 där, kul verkligen. Hon är verkligen så himla härlig, ger en fantastisk känsla i hoppningen som man inte kan motså att le!! :)
 
 
skämms över denna bild lite men där ser ni min sits, en anledning till att jag bytte sadel!! våren 2011, 1 m och kom trea (jag och athena puttade ner gapa till tredje plats från andra, så kan det gå) och hindret är från omhoppningen.

vinst förra helgen, finaste bästa fighter häst

 

Athena igår, tuffing som hon tror att hon är.

 

Gappa igår, lekande lätt säger hon;)

 

kom hem nyss

slänger i mig lite käk för att sedan bege mig ut och rida Athena, tänkte jogga henne på graman bara för att se om hon funkar på det, det kan vara bra förstärkning det med även fast jag är lite emot det;)
 
Gappa dubbelnolla och 8 placerad idag och de andra har också varit superfina!! Jag och Qulan (julias häst) var ledare åt Julia och deras tre-åring som de håller på och rida in, idag var de fjärde eller femte gången hon satt på den och dessutom red ut och de galopperade utan bekymmer, skönt med trygga tre-åringar:)
 
LOVAR, att filmerna kommer in ikväll, har inte haft tid eller ork att lägga ner energi på det. Med det kommer, bättre sent än aldrig:)
 
 

0+4 fel

Är faktiskt nöjd över dagens runda. Hon stog emot en del men jag fick gå på henne med spö och sporrar men är väldigt nöjd då vi klarade alla svårigheter på banan och ett skitpet på inhoppet i två kombination. Men distanserna satt, trekombinationen var perfekt. Jag mätte avstånden bra också, kunde se de på långt håll och var klar på hur jag skulle rida mot hindren. Nöjd med bägges insats:)
Kom på 17 plats, snabbaste tid av alla fyrfelare, hade kommit femma annars;)

Imorgon följer jag med johansson som hästskötare, kul:)


Stressig dag

Igår red jag athena, skulle rida ut men vände för de blåste så förbannat så red i ridhuset och hon var in men la sig en aning på bettet men lossnade efter tag. Men fick inte igenom vänstersidan helt men en del lossade. Hon är så svår, hon gissar hela tiden fär hon är så känslig, aja bara träna vidare:) bra att hästar är lydiga!!

Idag blir de stressigt då jag kommer hem och måate fixa inför tävling, och allt i stallet o fixa mig och sen vara hos axel kl halv sex. Stress stress. Hoppar 120 på lördag i linköping:)


Hoppträning

Julia johansson som rider och tävlar Gappa kommer hit onsdagar nu och håller hopplektioner i ridhuset. Idag gick det bra tyckte jag, mest ryttarfel tex med att jag inte bestämmer avsprångspunkten och blir helt blockerad när jag bestämt mig och det blir fel så måste lita mer på mig själv eller det är svårt att beskriva i text såhär. Men athena var riktigt fin, lite het ibland men annars hoppade hon upp sig fint för att vilat i helgen och sedan longerats i måndags och vilat i tisdags (red inte på fältet då jag inte hade någon sadel) så kan inte vara annat än nöjd!:) och den nya sadeln är fantastiskt skön, får en helt annat position som gör allt mycket lättare!!

Filmen på Gappa kommer upp innan helgen då jag har prov imorgon och har pluggat massor.


Sitter på bussen

Påväg till skolan, film kommer upp ikväll från tävlingen. Idag rids athena på snodd på fältet:)


Pigg athena

Athena har vilat sen i fredags då equiterapeuten var här men skulle ridit idag men var tvungen att åka in och bredda sadeln. Longerade henne på snodden och hon var mer vild än tam, haha.

Gappa åkte till julia imorse inför tävlingen i linköping i helgen:)


Amazing horse


Gapa riden, duschad och fixad!!

Superfin var hon och rida, invigde sadeln med och kan inte annat än att älska den, gud vad skön!! Måste nog bredde den en aning bara, lite för smal men funkar på gappa. Nu ska jag sova, godnatt!!


RSS 2.0