snö

tänkte bara säga att jag är anmäld till mjölbys regionala tävlingar den 17-18. Då jag nämnligen ska hoppa Gappa, 110 första dagen och debut 120 nästa dag. Det är såklart inomhus så vi får se hur de går. Hon gillar ju trots allt ridhus;)

Nu när det snöar tänkte jag säga att jag önskar mig en fet, mjuk och stor säng eller en iphone 5 då min börjar facka ur helt totalt.

hör av mig, ha de bra/gladchej, livet leker

följ på instagram: juliasundelius om ni vill veta vad som händer utanför bloggen.

hejdå

ja som ni kanske har märkt så har jag noll blogglust. Har inte tid, orkar inte, vill inte. Så kommer tillbaka någon gång när det har hänt något roligt som jag kan blogga om. ha de bra/bajs
 
veux vivre ma propre vie, sans que personne d'autre pour intervenir et essayer de contrôler mes décisions
 

trött, yr osv

Är trött efter operationen och tabletterna. Får inte göra någonting typ, så inte hjärtat börjar slå fortare för då finns det en risk att det börjar blöda igen. Men imorgon ska jag upp tidigt för att ta 08:33 tåget med en kompis till linköping för att shoppa lite, sen på kvällen blir de lite mallamöllamys.
 

2226

fin häst på hoppträning. Nu sitter jag och försöker lugna mig, ska nämligen operera mig imorgon. kommer ligga förlamad i veckor typ, om jag känner mig själv rätt
nu ska jag sova, godnatt
 

Bitch

Red Gappa  igår och hon var otroligt fin och mjuk. På väldigt bra humör faktiskt:) Men idag var det tvärtom.. Jag hoppade upp och kände redan då, idag är hon sur. Det är lite skumt för jag känner direkt när jag tar ut henne från hagen vilket humör hon är på, denna dam är inte som alla andra. Jag kortade upp tyglarna och skulle börja trava och då vänder hon öronen bakåt, JÄTTESUR!!! Jag förbannad som jag blev gav henne tre hårda (sporrar hade jag mig som tur var) ponnysparkar i magen. Då kom vi fram i galopp. Och kan säga såhär att vi hade rodeo två varv i ridhuset. Jag var så förbannad, har nog aldrig blivit så förbannad på henne. Första gången i mitt liv jag blev as as as förbannad. Och nu i efterhand är jag så otroligt glad att jag fick igenom det och vann, ooohhh denna bitch häst alltså. Hon gjorde kobockningar och körde ner huvudet, såfort jag sparkade henne gjorde hon så. Man kan säga att jag sparkade ur henne all ilska hon hade i kroppen på att få av mig. Haha sen var hon fin och lydig:) Såg folkets miner i ridhuset, de såg ut som de hade sett ett spöke flygande i luften, alla blev vettskrämda. de tyckte jag hade jätte bra balans. men om jag inte hade varit sådär arg hade jag nog legat på backen, hoppas Gappa lärde sig något utav de där. knäppo, tur du är söt iaf. Nu ska jag snart sova, för är väldigt trött..
 

bloggen går på halvfart just nu

slutade fyra och kom hem för någon halvtimme sen. Ska nu när som helst ut till stallet och rida. Det var nog en vecka sedan jag red. Har haft mycket och hästarna har fått en välförkänt vila. Kinda är i helgen, vet inte om jag ska åka dit med någon av hästarna. De har ju vilat och är inte helt igång. Tror jag skippar det faktiskt, ska bort i helgen med så vet inte om jag hinner tävla just. ha de bra, puss
 
 

chockad

att en enda sms på några få ord kan såra och förstöra så mycket, otroligt. pallar inte att blogga, vill bara gå till min säng och sova och vakna upp och hoppas det är en mardröm.. prov imorgon och har inte pluggat någonting, kan verkligen inte koncentrera mig. Måste ändå ut till stallet, får väl sitta uppe hela natten och plugga..

FULLT UPP

gullig tränare jag har! http://agnesjuliajohansson.blogg.se/2012/september/fantastiskt.html
 
Mamma, pappa och min minsta syster åkte till malta i lördags, är inte alls avis! jag och min syster är hemma själva. Ska ALDRIG ha ett stort hus, usch vad man får städa hela tiden.. Ingen hund heller, den ena pissar inne, den andra fastnar under altanen och den tredje är heldöv och senil. FÅR PANIK!! Har inte hunnit rida heller, skulle gjort de igår men då inträffade lite andra saker som vi inte räknat med, men det skadar inte dom att vila. Gappa och Athena har rastat sig i hagen genom att köra deras lopp de kör varje dag, haha. Imorgon har vi studiedag, så axel, Noel o edith skulle komma o mysa lite. Mysimys. Har prov på torsdag och har inte hunnit plugga, ska försöka ta mig tid till de idag!
 
Jag och alma har typ bara sovit fyra fem timmar per natt, vi kommer aldrig i säng, haha. HUNDARNA är bara jobbiga, den lille pissar inne tre gånger per natt även fast den var ute igår kl 12 och inte ville, åhhh!! nu ska jag platta håret och fixa lite sen släppa ut hästarna och dra mig till bussen. Vi hörs:)
 

RSS 2.0