dock saknar jag thai

otroligt j*vla glad!

kommentar

Sandra
Hejsan!!
Måste bara fråga om du har ägt Solhagas Eldboll?
Mvh Sandra Eriksson

svar: Nej det är inte jag som har ägt honom, men hästen har tränat hos oss på onsdagar innan den blev såld, jag skulle eventuellt börja tävla den och red den en gång men han hann att bli såld. Vet du vem som äger honom?

En film när jag hoppar honom



ja som sagt

Gapa är helt fräsch och är hos William och Anna i 1 månad under tillridning, då jag inte vet hur jag ska hantera situationerna när hon stegrar, trycker sparkar osv och behöver hjälp med det mesta som sagt. Och om ni vill läsa hennes utveckling under 1 månad hos Anna och william gå in här!!
http://annaowilliam.blogg.se/
http://annaowilliam.blogg.se/
http://annaowilliam.blogg.se/

21:53

åh, athena var så sjukt fin idag, klockrena byten, sluta o öppnor o skänkelvikningar i galopp, förvänd galopp på 20 m volt flera varv, piruetter osv och hon höll formen hela tiden och hon tappade inte bakbenen för de!
Kommer berätta inom kort, hur det ligger till med Gapa, kan säga sålänge att det är asbra!

När jag kollar på denna videon, så börjar jag inse vilken drömhäst jag har, hoppar 120 som om det vore en galoppbom på marken, hon har en sån hoppteknik, exakt en sån jag vill ha hos hästarna jag rider, hon är så fantastiskt fin. åh, min bara min Gapa ♥

Är hos fising

Hon byter jeans för vi ska ut och gå, får se vad vi hittar på sen, slutar väl förmodligen framför Wallander med en choklad i käften som vanligt.. Vi hörs

ut

seg dag, men ska försöka vända på det nu och gå ut till mina älskade hästar och rida. Har inga läxor tills imorgon, så kan rida hur mycket jag vill. hhiihhihihi! imorgon sover jag hos mitt mongo, får se vad vi gör, blir väl chilla som vanligt. men vi hörs.
HEJS
bild påväg hem från arlanda, saknar thailand!

athena ♥

Hon var helt fantastisk idag, underbara häst ♥

bloggpausé

tar en bloggpause tills jag mår bättre, svårt att skriva vad det handlar om här men ja det är om hästarna (hästen*).
men vi hörs, hoppas ni har det bra iaf. hejs
vad som en händer, så är du det bästa som hänt mig! <3

mantorp

bilder från helgen, vissa suddiga vissa asbra kvalite!
mer bilder kommer imorgon, ska bara decka i min underbara säng en snabbis

årets första tävling

Vi kom inte hem med någon rosett men nöjd ryttare och häst iaf, det är huvudsaken :)
Berättar kort fattat
110- Hon var jätte spänd där inne. Och när hon spänner sig blockerar hon allting annat, skiter totalt i mig och det går inte att påverka henne. Gick inte alls bra i den klassen, 2 pet som vi egentligen kom bra in på, men hon spände sig sådant i ryggen och hoppade inte alls bra där inne. 12 fel, jag la en volt med.

mamma tyckte vi skulle åka hem efter klassen eftersom hon var så spänd osv, men jag ville. Jag var faktiskt säker på att vi skulle klara det, så startade LA med.
120- Jättejätte fin verkligen. Athena sög framåt hela tiden, och  hoppade igenom banan lekande lätt med ett pet, jag kom inte ut i svängen på den distansen och klämde in ett kort galoppsprång på en bred oxer, osen gick de lite väl fort till den. Är super nöjd med den rundan, jag kände verkligen vilken lättnad, från tårarna som kom i första klassen omvanlades till leende var riktigt kul faktiskt, hon är underbar när hon är på det humöret hon hade i den klassen! toppenhäst som jag verkligen tror på.

Film + bilder (som emelie kilckade på oss).

Nästa tävling skulle bli eken först, men mamma jobbade tyvärr så de sket sig, blir istället jönköping helgen efter eken, 110, 120. Och vemvet, gapa lär nog få hänga med, 1m bara isf. Har hört att det är jätte bra där!

bilder från

senaste tävlingen som gör en så sjukt taggad!
hoppade athena idag, och hon var fantastiskt fin, underbar häst.
godnatt!

Denna ponny..

Denna ponny ska alma tävla imorgon. Fort ska de gå!
Nu har hon ändrats sig massor i kroppen, går stadigt i form i alla gångarter mycket mjukare, och hoppar otroligt mycket bättre!

NYTT!

till athena, sen fick hon ett domani täcke med :)
transsportskydden var i brunt, snygg blir hon!

Perfekt dag

släppte ut alla 14 hästarna vid nio imorse, fick hjälp av kicki, tack så mycket för hjälpen!
Idag ska jag rida 4 hästar är det tänkt, tänkte börja nu faktiskt. Rider Norton i skogen, de var ett bra tag sedan jag red honom, de är bara tjejerna i stallet och mamma som ridit honom, fina norton ♥ Sen rider jag Zahara efter lunch i paddocken tänkte jag, jobba mycket galopp, hon går stadigt i form där men blir springig ibland och behöver stärka sig mer och sätta sig på rumpan och komma upp med ryggen lite. Sen knäppisgapa,  hoppa lite. Osen athena ska jag också hoppa. HÄST HELA DAGEN ♥

gött

har gått och oroat mig för vilket schabrak jag har i helgen, men nu så har jag skaffat ett nytt dyon schabrak. Blir kalasbra. Osen köpt nya ridskor och lite annat smått och gått.
Det här ska inhandlas inom en månad ung!

uppe med tuppen

vaknade nyss, eller en halvtimme sen. Tack alla för ett bra slut på 2011 och en kanon början på 2012! Är sjukt taggad, har 5 nyårslöften som vissa här kanske inte kommer gilla.. Men jag måste för att lyckas med de jag vill.
  1. Sluta äta kakor och fika, istället äta frukt.
  2. Inte äta lika mycket godis.
  3. Röra på mig fyra gånger i veckan, gå ut och gå/springa/powerwalk 5 km.
  4. Ge allt på hästarna.
  5. Sluta blogga, inte helt. Bara uppdatera när jag har tävlat, så dom som är nyfiken på hur de går kan läsa.

Och för er som undrar varför just sluta äta kakor och att jag ska röra på mig är därför jag inte är nöjd med min kropp, bra så nu vet ni :)
Ni får ha en bra fortsättning på detta året. Vi hörs den 8 då jag ska tävla, 110 120 med athena. pusssssisissis
såkandegå

RSS 2.0