tävling

tävlingen gick bra, över förvätan med den långbenta glansiga d-ponnyn som nu är borta från annons!:)

Zahara (tävlingsdebut)

LD, 80 cm- jätte fin, avslappnad och hoppade upp sig bra, fick ett stopp på andra hindret då hon inte kommit igång riktigt. 4 fel
LC 90 cm avd B- jätte fin men alma höll i för mycket till räcken och då kör hon upp huvet och tappar ryggen i frambenen så hon hoppar med lite hängande framben som gör att hon river, men det får alma ta på sig själv sen fick de ett stopp på muren, men annars var det bra, hon är ju så svår och blir ju så lättstressad så man måste bara vara lugn med henne även fast hon stannar, jätte fint ekipage måste jag säga!
Ronja (mamma till zahara)

LC 70 cm- Jätte fin, var inte riktigt igång till första hindret men hoppade igenom banan utan konstigheter och dubbelnollade och kom 2:a, jäklar vad den lilla b-ponnyn kan hoppa, shettis/arab haha.
LB 80 cm- Gick och tröck tills hinder nummer 4 vilket uteslutade att hon fick ett stopp på första för hon hade alldeles för dålig galopp och då tar ronja sina chanser så hon slipper. Fick även ett stopp in på kombinationen räcke ett galoppsprång räcke då alma höll för hårt i innertygeln, jätte bra annars!
Longerade Gapa när jag kom hem, red inte då hon var svullen i lymkötlarna så hon fick ta det lite lugnare. Red Athena i skogen, vilket temperament hon har fått, USCH! hon vände och stegrade för att slippa, men blev så j*vla arg och drog ner henne, sen skötte hon sig efter en LÅÅÅNG runda i skogen, hon var så fin i slutet och red fram och tillbaka typ tio gånger där hon bråkade, skam den som ger sig!
Imorgon ska Karina rida henne, hoppas hon skötter sig den pissmärren!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0