stalldag 10:00-22:00

är man hästtokig så är man. Mockade ur alla boxar (5) i lilla stallet och tog ut allting och tvättade med heltryckstvätten och bäddade Bright Jewel (irco mena-chicago z) med massor med halm och imorgon sätter vi upp kameran för snart pluppar de ut ett (sto, hoppas jag) föl med stammen carmargue (cassini II-cantus) - irco mena (irco marco-menelek xx). Hoppas att allt går vägen bara, poppis har börjat på ''solexem'' eller vad man ska säga, tål inte solen och börjar klia av sig man o svans, fick se de som först idag och måste fråga Sara vad vi ska smörja in med något.. Tråkigt då de precis har börjat bli normal svans istället för stubb typ.

Åkte vid ett till boxholm och alma hoppade två klasser med Zahara, 70 80 cm. Hon är en häst som måste hoppas väldigt ofta, hennes teknik blir bara bättre och bättre! Idag höll hon uppe benen i 70 cm och gick nolla!! jättefint verkligen, och alma var mjuk i handen och störde henne inte i munnen. I 80 cm blev hon lite flack och rev, tappade frambenen helt då hon blev spänd, äckligt med publik ju. Annars var de jättekul att se hur hon utvecklas dag för dag!:)

Gjorde iordning Athena när vi kom hem då Karina Möller skulle rida henne, och gud vad fin hon är. Jobbade mycket med att hon inte skulle bita sig fast och få med sig hela kroppen, gick jätte bra sen. Jobbade sen i skritt och flyttade och gud vad valpig hon vad, hon var så försiktig och visste inte vart hon skulle sätta dom knappt, gud så söt!

Red Gapa därefter lite markarbete i paddocken, men mycket lydnad, lyssna och vara uppmärksam o de gick jätte bra, imorgon ska jag kaaaanske åka till terrängbanan, men bara rida på fältet och hoppa någon stock kanske, vill inte hoppa terräng med mina hopphästar,  de blir oftast oförsiktiga i hoppningen, är de hopphäst ska de vara ren hopphäst! Hon var jätte fin iaf, hon är som en hund och ha o göra med, så himla kelig♥

Har ångest, vi har läger tis-ons i malexander med klassen, och måste rida hästarna, får gå upp kl 3-4 på morgonen och rida, de måste gå, iaf gapa behöver gå, Athena gör de inget om hon vilar men hon skulle behöva ridas två dagar efter tävling, i skogen iaf hon är så himla fin när hon verkligen släpper efter, speciellt i skogen så himla härlig inställning till att jobba, hon är verkligen rolig att rida varje dag!

nu ska jag kolla startlistanKommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0