Del 2

Dagen har faktiskt varit rättså grym! Åkte till Sara Brink i Norrköping och red hennes hästar, herregud vilka fina hästar hon har!
Red Bright Jewel (poppis) först som är 3 år som har ett föl i magen (Carmargue (cassini II-Cantus) - Irco Mena (Irco Marco-Menelek xx) som blir vårat sen, så blir stammen iaf ;) jättefin gummiboll, häftig men är ju bara tre år och förstår inte allt man gör, galoppskänkeln fick man vara övertydlig på och jag som tränar hemma på att försöka göra så små hjälper som möjligt och få dom känsliga, men det gick super bra, hästen hoppar säkert riktigt bra med, en sån sportmodell! stammen på den är Irco Mena-Chicago Z så hoppa kan den säkert.
Sen red jag ''nisse'' hans riktiga namn är Isolex som är 11 år efter Irco Mena-King of diamonds alltså helsyskon till Crown Jewel som är Bright Jewels mamma ;) Red honom, lite stel i början men sen blev han super fin, så himla rolig häst att rida, och galoppen ska vi inte prata om, gud så fin häst!
Åkte sedan till donken och käkade lite flöt sedan hemåt igen, red athena i ridhuset och det gick bra, jobbade lite med bytena och dom sitter nu helt nästan, hon gör de inne på banan med när jag gör rätt, skönt, sparkarna i bytena är också snart borta, goodie!
FILM KOMMER!

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0